Благотворителното шоу на Бербатов и Фиго намери място и в чуждата преса


Благотворителното шоу на Бербатов и Фиго намери място и в чуждата преса
Снимка: БГНЕС

3724 0

Благотворителното шоу между отборите на Димитър Бербатов и Луиш Фиго развълнува пълния "Васил Левски" и феновете пред телевизионния екра, но също така не бе подминат и от световните медии. 

Срещата завърши 3:3, а хилядите на стадиона се насладиха на величието и играта на футболните звезди. 

Британският Daily Mail публикува материал, в който набляга, че легенди на Манчестър Юнайтед са се събрали специално заради мача и благотворителността на фондациите на Бербатов и Фиго. В коментарите под статията десетки фенове се изказват изключително ласкаво за българина и с носталгия си спомнят за престоите му в Тотнъм и Юнайтед. 

Mirror отразява също срещата, като обединява отзивите на звездите след мача и какво е било настроението в страната ни, както и атмосферата от двубоя, подкрепена с много снимков материал. 

 

Испанският AS не подмина шестте гола в "Мача на звездите", както и съперничеството между Христо Стоичков и Фиго. Изданието Balkan Insight акцентира върху благотворителността и фондациите на Бербатов и Фиго.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички