Бербатов каза кога мисли да сложи край на кариерата си


Бербатов каза кога мисли да сложи край на кариерата си
Снимка: БГНЕС

2754 0

Димитър Бербатов остана доволен от постигнатите резултати след края на благотворителния мач, който неговата фондация организира съвместно с Луиш Фиго.

Той сподели, че ще му трябват няколко дни, за да осъзнае случилото се. Нападателят добави, че днешният двубой е крачка напред, но целите му са много по-високи и той ще продължи да се бори за талантливите деца на България.

"Все още не мога напълно да осъзная какво се случи. Това е една голяма стъпка към осъществаването на мечтите ми за фондацията и бъдещето на талантливите деца ни деца. Целта ни бе да съберем колкото се може повече дарители на стадиона, за да видят всички колко талантливи деца имаме и как ги награждаваме", каза Бербатов.

"Винаги се стремя към повече. Следващият път ще се постараем да се представим още по-добре. Може пак да организираме благотворителен мач в България, но може и да го проведем в чужбина. Надявам се всички да са изпитали наслада от двубоя".

"Футболистите са доволни от посещението си в България. Всичко те заслужават благодарност, защото се съгласиха да дойдат без да искат нищо в замяна", допълни още голмайстор номер 1 на страната ни.

Относно бъдещето на кариерата си той заяви: "Сега ще отделя малко време на семейството ми, след което ако има реални оферти от клубове ще ги обмисля.Ако ли не, трябва да сме реалисти, че времето минава", коментира Бербатов, давайки си време да реши до края на лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички