Бербатов: Организацията за мача в София ме разсейва от това, че не играя футбол


Бербатов: Организацията за мача в София ме разсейва от това, че не играя футбол
Снимка: БГНЕС

1484 0

Димитър Бербатов разкри възгледите си и очакванията си за шоу мача между фондациите на българина и легендарния Луиш Фиго. Чрез фондацията си Бербатов организира гран­диозен благотворите­лен мач на 14 юни в Со­фия. Отборът на Бер­батов се изправя срещу отбора на Луиш Фиго. Куп световни звезди ид­ват у нас. Големият за­лог за Бербатов и всич­ки българи е каузата на фондацията му - успели­те българчета в сфери­те на изкуствата, нау­ката и спорта. 

"Очаква ни и истински 90-минутен мач, и истинско шоу. Очаква ни вълнува­що преживяване. Голе­ми футболисти ще имат възможността да се съ­берат отново заедно - да допринесат за каузата, но и да се забавляват. Хо­рата, които аз съм пока­нил, ги знам добре какви са като футболисти - до­ри и на тренировките искат да побеждават, та камо ли на този мач. Примерно Скоулс - за него този благотворителен мач не е нищо по-различно от мач на „Олд Трафорд".

Дори да започнем в мал­ко по-леко темпо, както се предполага на такива мачове, впоследствие, когато играта те подеме, ще получиш същата емоция, адреналинът ще те подеме и ще започнеш да хвърляш усилията си за победата. Тъй като аг­ресията и желанието за победата си живеят у футболистите. В такъв момент си казваш - не мога да им позволя на те­зи срещу нас да ни побед­ят, но пък и те си казват същото. Така че хората на стадиона ще станат свидетели на истинско шоу - целта е да се на­сладят на спектакъл с много голове", заяви българският нападател пред "24 часа".

"Аз имам смисъл на ежедне­вието си - имам деца и семейство, които са най-важното! Но тази огром­на организация компен­сира това, че в момента не играя футбол. Защото футболът е животът ми. Ангажираността със съ­битието, която е много голяма, ме разсейва от факта, че в момента не играя футбол", допълни още Бербатов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички