Белчев: Рандъл е бил 15 г. в Ливърпул, няма съмнения в качествата му

Треньорът на Арда (Кърджали) Стамен Белчев коментира привличането на доскорошния бранител на Ливърпул Конър Рандъл и предстоящия днес двубой с Ботев (Враца) от първенството.

"Да се надяваме, че Конър е поддържал форма през лятото, защото не е играл от няколко месеца. Надявам се, че бързо ще влезе в необходимата кондиция и ще може да ни помогне. Не може да има съмнение в неговите качества, предвид че е бил над 15 години в Ливърпул и е играл и за представителния отбор. Той ни дава още опции в защита", каза Белчев пред "Тема Спорт".

Арда продължава със селекцията, взима и играч на Лудогорец

Ръководството на новака в efbet Лига Арда продължава със селекцията за настоящия сезон. Днес стана ясно, че тимът от Кърджали има интерес към мла...

"Изправяме се срещу добър тим. Ботев може да няма много точки, но от дълго време там играят едни и същи футболисти, което е плюс. Ние все още се сработваме, докато при тях е постигната някаква сплав. Чака ни много тежък и труден мач. Още повече че Ботев е агресивен тим, който е подготвен физически. Ще трябва да се справим с тези два елемента", допълни Белчев.

Още по темата

Please select answer!