БФС решава датата на извънредния конгрес в края на месеца

Изпълкомът на Българския футболен съюз ще се събере в последната седмица от месец ноември, за да определи датата, на която ще се състои извънредния конгрес на централата, съобщава "24 часа".

Срещата на Изпълнителния комитет може да се състои, след като Михаил Касабов вече е регистриран в Търговския регистър като временно управляващ съюза, а жалбата на Йордан Лечков срещу него по никакъв начин не засяга работата на организацията.

Кошмарен дебют за Дерменджиев и мач №12 без победа за България

Българският национален отбор по футбол записа 12-ти пореден мач без победа. "Лъвовете" претърпяха загуба с 0:1 в контрола срещу Парагвай на ...

Като възможни дати за извънредния конгрес се посочват 4 април, 5 май и 5 юни. Както е известно, но конгреса ще бъде определен новият президент на футболния съюз, след като досегашният президент Борислав Михайлов подаде оставка след 14 години начело на централата.

Всички кандидатури за президент на БФС трябва да бъдат внесени поне 15 дни преди датата на конгреса. А какъв трябва да бъде новият президент, според Венци Стефанов - четете в този материал на SportLive.bg 

Още по темата

Please select answer!