Абсурдната дружинка на Петев няма право да носи националната фланелка


Абсурдната  дружинка на Петев няма право да носи националната фланелка

1789 0

Футболните "лъвове" на България са в блатото. Задругата на Ивайло Петев не само се изложи срещу Норвегия в София, но тя е пълна разруха и абсурдна дружинка. Футболните ни ритнитопковци в момента са тотална трагедия, пародия и комедия.

България въобще не е национален отбор, а смехотворна карикатура. Футболистчетата на Петев са жалко подобие и те нямат право да носят тази свята фланелка.

И единствената, ама единствената алтернатива е моментална оставка на всички - Боби Михайлов, Изпълком, Петев и сие. Тези чалгари, дето излязоха срещу Норвегия, нямат и понятие от коя страна се рита топката.

България не ги иска тези татуирани и гелосани ментета. България иска своята идентичност! А тя ще дойде с хора, които нямат нищо общо със сегашната сбирщина от ръководители, треньори и играчи.

С тази футболна пародия, която продължава да позори България, няма как да стане, дори и от УЕФА да дадат място на цели пет отбора от група на финалите.

Националният отбор е религия и по тази причина тези некадърници трябва час по-скоро да бъдат изметени, тъй като те нямат и капка достойнство да си тръгнат сами, а чакат поредното нагласено Изпълкомче.

Ако и след падението срещу Норвегия има наивници, които вярват, че с този отбор, треньор и президент можем да се класираме на голям футболен форум, то те или не са се събличали по спортен екип, или са били освободени от физическо или просто не разбират от футбол.

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


8 любопитни факта за дузпата

1. В много футболни справочници се твърди, че дузпата е измислена от някакъв ирландец на име Джон Пеналти. Трудно...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама