А защо никой не вика футболисти на Марек и Лудогорец!?


А защо никой не вика футболисти на Марек и Лудогорец!?

6760 2

Днес беше извършена мащабна акция на МВР, след която са задържани 6 души. Десетки футболисти пък минават през ГД „Национална полиция“, които дават показания и са разпитвани за евентуално участие в уговорени мачове.

Тази акция е добре дошла за българския футбол, който със сигурност има нужда от "прочистване" в няколко нива, като не е тайна, че мачове, особено в ниските дивизии, се уреждат нерядко. Едва ли е изненада и че доста футболисти на Локо (Пд) са попаднали под прожекторите, а тепърва показания ще дава и Константин Динев.

Попаднах на информация в местен сайт в Дупница, в който пишеше, че нито един футболист на Марек не е повикан на разпит и бившият член на "Б" група спокойно тренира за следващия мач от първенството.

Първият ми и единствен върпос в момента е: "Защо?!?".

Двубоят Марек - Лудогорец беше пълна пародия на футболната игра, която беше показана своевременно от предаването "Господари на ефира". От клиповете от двубоя ясно се вижда, че на моменти отбраната на дупничани "пропуска" по 5-6 играчи на "орлите", които се отчетоха с десетки пропуски и възможността да разбият хлабавия домакин с двуцифрена разлика. Припомнете си ситуациите в това видео:

Добре, приемаме, че Марек просто е слаб отбор. Само че играчите на Левски и ЦСКА бяха безпощадно наритани и Марек игра с 11 човека зад центъра в опит да вземе нещичко от софийските грандове. Контузени след мачовете не липсваха, а чистото игрово време и в двата мача общо не минава повече от час.

То не беше едно лежане, тюхкане и див късмет, особено срещу ЦСКА, когато Буш изпусна 2-3 чисти положения, а Фелипе изпусна и дузпа. Играчите на Марек обаче извадиха всеки един коз от ръкава си и си пролича, че отборът е опасен като домакин за всеки един силен отбор в "А" група. Освен един. Много странно, нали?

И да приемем, че просто срещу Лудогорец не е било деня на Марек (въпреки че допуснатите грешки не ги правят и аматьорски отбори в софийските лиги). Нали на разпит се викат всякакви футболисти, без да има каквито и да е обвинения. Разпитите, по думите на Иво Иванов (Локомотив София) пред Блиц, са информативни.

В такъв случай само ще попитам два въпроса - ЗАЩО играчи на Марек не са повикани на разпит и ЗАЩО не се прави разследване за двубоя Марек - Лудогорец?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички