Херо бе безкрайно афектиран след загубата от Левски


Херо бе безкрайно афектиран след загубата от Левски
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1504 0

Треньорът на Берое Димитър Димитров бе изключително афектиран след поражението с 1:3 за Купата на България от Левски на „Герена”. Херо призна, че не е очаквал тимът му да изглежда по този начин и акцентира за проблемите при подготовката за старозагорци.

„Мисля, че повратният момент беше голът, който допуснахме от фаул. В такава ситуация казах и на вратаря да пази своя ъгъл. Той не ме послуша, направи крачка навътре и не мисля, че трябваше да се случва това. И фаул нямаше дори. Поемам цялата отговорност за загубата. Ние не приличаме на себе си, има обективни причини, но не искам да ги коментирам. Ако има някой виновен, това съм и съм готов да си поема отговорността. Имахме проблеми с втората вълна от пандемията – осем човека не се подготвяха. Играхме контрола с юноши, но не искам да ги коментирам тези неща, защото ще прозвучи като оправдания. По отношение на тактическата дисциплина и игра, то виновен съм само аз”.

„Не трябваше да допускаме този елементарен гол от фаул. И червеният картон е непростима грешка на Охене. Резултат 1:1 и ни оставя с човек по-малко. Отново допуснахме дузпа, която не предвещаваше да се случи. Не съм говорил с Охене, но каквото и да ми каже, видях с очите си какво стана. Имаше задържане срещу него, не се свири фаул, но това не го опрадвава”, продължи Херо.

„Пропуснахме подготвителния период заради травми и пандемията. Може би ни трябва време за това, което го пропуснахме да го набавим и да изглеждаме по различен начин. Много обстоятелства се случиха да ни попречат тази година да покажем потенциала си, който имаме. В първенството имаме шанс да се борим за призовата четворка и искаме там да гоним резултати”.

„Тежко ще е като противник срещу Лудогорец, знаем какви качества имат. Малко е времето за възстановяване. Днес играхме с титулярите си, а Лудогорец с втория състав. За да спечелим, трябва да надскочим себе си. Приемам това като лична загуба и вина. Имахме огромно желание да спечелим, водихме разговори с фенове и с отбора. Разчитах, че съставът ще покаже друго лице, но за голямо съжаление се залъгах”, завърши афектираният Димитър Димитров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички