Треньорът на ХИК: Резултатът е доста добър за нас, изненада ме, че...


Треньорът на ХИК: Резултатът е доста добър за нас, изненада ме, че...
Снимка: БГНЕС

934 0

Старши треньорът на ХИК Мика Лехкосуо е доволен от равенството 1:1 в първия мач между Берое и неговия тим в Стара Загора.

"Беше горещо, както говорихме. Целият съм изпотен. Резултатът 1:1 е доста добър за нас. Да вкараш гол на чужд терен е винаги добре и можем да сме доволни преди реванша. Винаги можеш да си малко разочарован, когато си повел, а съперникът ти е изравнил", заяви той.

"Берое е добър противник. Имаше шансове на контраатака и за двата отбора. Трябваше да пътуваме 3000 км. Сега Берое трябва да пътува толкова и да играе на изкуствен терен. В добра позиция сме“, допълни треньорът на гостите.

"Може би бяхме малко изненадани от това, че Берое не пресираше дълбоко през първото полувреме и ни позволи да изграждаме атака. Това беше първия мач, първо полувреме, топло време, гостуване за нас. Така че бях изненадан, че нямаше преса. Имаше такава през второто полувреме. Мачът бе труден и за отбора на Берое, не само за нас. При 1:1 всичко може да стане. Един гол за нас или съперника на реванша може да промени нещо. И двата отбора имат шанс да се класират напред“, завърши специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички