Треньорът на Берое се усъмни в искреността на някои от играчите си


Треньорът на Берое се усъмни в искреността на някои от играчите си
Снимка: БГНЕС

1358 0

Треньорът на Берое Александър Томаш бе изключително разочарован след поражението на неговия тим от Витоша с 0:1. Томаш се усъмни в „искреността” на някои футболисти заради показаното на терена в последните двубои.

„Отстъпихме, че допуснахме от два удара да ни вкарат гол. През първото полувреме владеехме инициативата, създавахме ситуации, но втората част излезе друг отбор. Бяхме апатични, разочарован съм. Нямам обяснение за второто полувреме”, заяви Томаш.

„Обезкървени сме, имаме контузени, а и доста хора ни напуснаха. Това не трябва да ни оправдава, има спад при нас. Тренираме едно и също от началото. Изходът е само с победи. Аз винаги съм бил искрен с футболистите, така съм и в живота. Когато срещу теб усетиш неискреност, тогава е лошо. Няма значение как ще стигаме до победите оттук насетне. Трябва да сме уверени, спокойни, без напрежение. Явно целта, която задаваме, тежи. Бяхме близо до постигането им, но сега не е така”, коментира наставникът на Берое.

„Оставката не е решение за мен. Знам, че от първия до последния ден ще давам всичко от себе си за този клуб. Има хора, които взимат решенията. Феновете ни са разочаровани и е нормално, разбирам. Искам да играем футбола, който обичам да играе отбора ми. Днес не беше така.

Работим футболно всяка една тренировка. Искам да се играе футбол, може на някой да му тежи, но тогава грешката е моя. Защо да играе тук, ако му тежи? След тази игра не искам да говоря за цели, но съм разочарован страшно много от някои футболисти. Ще им го предам лично. Животът е кръговрат, когато си горе трябва да се държиш по начин, когато си долу", сподели още той.

Появиха се информации за смяната на Томаш още преди няколко дни, ето кой е спряган за негов заместник.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички