Треньорът на Берое: Искахме да объркаме Левски

Старши треньорът на Берое Александър Томаш остана доволен от победата на неговия отбор над Левски. Той сподели, че първоначалната цел на тима е била да обърка изцяло състава на Левски, с което и да стигнат до крайния успех.

"Изцяло искахме да объркаме Левски. Играхме без типични крила. Изкарахме крайните ни защитници напред. Имаше технически брак в някои ситуации. Всяка една приказка за Камбуров е излишна. Характерът го води до това да бъде всеотдаен. Той няма пропусната тренировка, откакто е в Берое", коментира Томаш.

Ботев (Враца) "катастрофира" в Пловдив след мълниеносно второ полувреме и много голове

Локомотив (Пловдив) победи убедително състава на Ботев (Враца) с 4:0 след изключително силен и зрелищен завършек на двубоя. Двата отбора не успях...

"Начинът му на хранене и физическа подготовка… Но не е само Камбуров, искам да отлича всеки. В много мачове ни липсваше късмет. Днес характерът на собствениците и феновете, които стоят зад този отбор, направиха така, че резултатът да дойде. Имахме късмет да реализираме веднага след гола на Обертан. Левски беше стандартен", добави още треньорът на Берое.

Междувременно голмайсторът на Берое Мартин Камбуров, за когото това бе 16-о попадение във вратата на "сините", сподели, че "не му е фиксидея да бележи на Левски". Вижте какво още каза той в този материал.

Още по темата

Please select answer!