Томаш: Стояхме по-добре от ЦСКА и можеше да победим


Томаш: Стояхме по-добре от ЦСКА и можеше да победим
Снимка: БГНЕС

1099 0

Треньорът на Берое Александър Томаш заяви след равенството с ЦСКА, че неговият тим е стоял по-добре на терена и е готов да се надиграва с грандовете в България.

"През първото полувреме се опитвахме повече да се надиграваме. Второто им дадохме инициативата, като можехме да победим, но и да загубим. Като динамика се получи добър мач. Поздравявам футболистите и публиката, тъй като те са атестатът за нашата работа. Трябва да променяме манталитета и виждаме, че можем да се надиграваме с най-добрите в България. Със смесени чувства съм, тъй като можем и повече. Поздравявам отбора за отговора спрямо тима на ЦСКА. Мисля, че като отбор нашият стоя по-добре от този на ЦСКА", заяви Томаш след двубоя. 

"Аз съм максималист и го повтарям непрестанно на футболистите. Всичко е в главите на футболистите, тъй като трябва да се отдадеш максимално върху победата. Това го искам от всички. Получи се добър мач за българския футбол. Искам да започнем да надиграваме грандовете в българския футбол. Берое се развива и сме на правилен път.

Нужно е да бъдем реалисти, тъй като имаме още много работа. Искам да виждам всеки път стадиона толкова пълен. Стара Загора заслужава добър отбор, а ние заслужаваме тази подкрепа. Важно е човек да бъде подготвен и да има информация, а да я използва и правилно. Комплименти за работата на целия ми екип, но искам още, още", допълни той, като сподели, че Купата на България е сред целите на тима

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички