Томаш: Ако моите футболисти влязат в съблекалнята на Лудогорец, Левски или ЦСКА са шампиони

Наставникът на Берое Александър Томаш бе много доволен от победата срещу ЦСКА и най-вече от желанието, което неговите играчи демонстрираха по време на двубоя. Старозагорци се наложиха с 2:1.

"Наложихме се с много желание, с много себераздаване, с агресия и футболни достойнства. Като желание и себераздаване бях доволен, като футбол имали сме и по-добри мачове. В същото време трябва да признаем, че изгубихме част от тези мачове, в които играхме по-добре.

Капитанът на ЦСКА открои големия проблем на отбора

Капитанът на ЦСКА Петър Занев беше видимо разочарован след мача от 11-ия кръг на Първа лига, който отборът му загуби с 2:1 от Берое. Той отбележи...

Трябва ни манталитет. Ако тези играчи ги пренесем сега в една от трите съблекални от топ 3, те са шампиони. ЦСКА не е бил побеждаван тук 29-30 години. Победихме ЦСКА, но не сме направили нещо кой знае какво. Сега трябва да победим Царско село, Арда… Когато човек е концентриран, може да излезе и да направи такива мачове. Кога обаче се крие и не е фокусиран – няма как. Така е устроен човекът. За пореден път се убеждавам, че нашият отбор под натиск се изправя. Това показва, че имаме качества, които да развием и да ги показваме във всеки един мач", заяви Томаш пред Diema Sport.

"Всяка една загуба тежи, но когато под формата на емоциите веднага след мач се четат описания – например мача срещу Локомотив Пловдив, които с 4 изстрела ни вкараха 4 гола - как сме били разбити… Малко хора могат да четат статистика. Вижда се добрата игра, но понякога ни бяга резултатът. Ние сме най-разпознаваемият отбор. В България всички много разбират от политика, красиви жени и футбол. Мъжете обаче много лесно бягат от красивите жени. Останалото вие си го отговорете.”

Междувременно Люпко Петрович бе крайно разочарован и дори нападна част от играчите си - ето какво заяви след мача.

Още по темата

Please select answer!