Шансовете на Липенски да остане за постоянно в Берое са малки


Шансовете на Липенски да остане за постоянно в Берое са малки
Снимка: Getty Images/Guliver

872 0

Шансовете на Пламен Ли­пенски да остане треньор на Берое и за следващата кампа­ния не са много големи. Спе­циалистът пое тима от Петър Хубчев след пораже­нието с 0:2 от ЦСКА в първи полуфинален двубой за Купа­та на България. След това под негово ръководство заралии биха с 3:1 Монтана на "Огоста" и с 5:2 Локо Пловдив у дома. След това съставът отпадна за купата след ново 0:2 от ЦСКА и направи 1:1 във визитата си на Пирин в Бла­гоевград.

При Липенски отборът се старае да показва по-офанзивен футбол. В събота ще има шанс да си гарантира до голя­ма степен третото място. Тогава в Стара Загора госту­ва Славия, а зелено-белите имат аванс пред столичани от четири точки. Той ще во­ди тима до края на кампания­та, а след това тимът поч­ти сигурно ще има нов треньор. Очаква се да бъде назначен и спортен директор. За последно тази длъжност бе изпълнявана от Петър Хуб­чев, преди той да стане тре­ньор, информира "Тема спорт".

Липенски обаче ще трябва да се справя с доста кадрови проблеми. С наказания са Иво Иванов, Веселин Пенев, Игор Джоман, Неманя Милисавлевич и Спас Делев, а с контузии Емин Ахмед, Том и Бенжамен Морел. Все още не е ясно дали травмираните ще могат да играят срещу Славия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички