С 2 гола на Иса, Берое победи казахстанци


С 2 гола на Иса, Берое победи казахстанци
Снимка: БГНЕС

655 0

„Берое“ победи с 2:0 казахстанският „Акжаик“ (Орал) в контролна среща играна в Сиде днес. Двете попадения за „зелените“ отбеляза Исмаил Иса. Той откри в 13-ата минута от дузпа и удвои в 75-ата минута след корнер.

Георги Сърмов стреля от пряк свободен удар в 11-ата минута, но отбраната на „Акжаик“ се справи, избивайки топката. „Беройци“ откриха резултата в 13-ата минута когато Исмаил Иса бе точен от дузпа.

В 30-ата минута след нов ъглов удар за тима на „Акжаик“, след карамбол, заформил се в наказателното поле на „беройци“, ситуацията бе овладяна и Георги Динков изчисти.

В 41-ата минута Веселин Пенев изпълни корнер, заложен вдясно от целта, а Георги Божилов засече с глава центрираната топка, но бе неточен.

В 61-ата минута Бенджамин Морел стреля от пряк свободен удар, заложен на 23 метра от целта, насочвайки кълбото в горния десен ъгъл на вратата, но стражът Калменов изби в ъглов удар. При последвалото изпълнение кълбото попадна у Георги Сърмов, който стреля по въздух, но не намери целта.

В 75-ата минута Бенджамин Морел изведе в коридор по перфектен начин Исмаил Иса, който остана сам срещу стража Калменов и технично го преодоля, за да удвои преднината за „беройци“ – 2:0.

Последната контрола на „Берое“ от лагера в Турция е на 11 февруари срещу „Саповнела“ (Терджола, Грузия).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички