Ръководството на Берое иска място в топ 4


Ръководството на Берое иска място в топ 4
Снимка: beroe.bg

666 0

Ръководството на Берое е поставило като цел минимум пред сегашния старши треньор Петър Хубчев да класира отбора за Лига Европа. След изваждането на Литекс от "А" група и редуцирането на точките заралии зимуват на 4-то място с 30 пункта. Лидерът Лудогорец е с 36, а вторият Левски с 31. 30 точки има и третият Славия. През миналия сезон Берое остана на второто място след шампиона от Разград.

Шефовете на "зелено-белите" се надяват, че Хубчев и отборът ще съумеят да сечелят и Купата на България, която също изглежда постижима цел с оглед на достигането на полуфинал. Там при жребия на 16 февруари ги чакат Литекс, Монтана и ЦСКА. През последните 5 години Берое два пъти печели купата - през 2010-а и 2013-а, информира "Тема спорт".

Както е известно, през май заралии ще отбележат своя 100-годишен юбилей и се надяват той да бъде съпътстван с трофей или класиране за евротурнирите. Феновете на "зелено-белите" тайно се надяват дори на титла.

В същото време стана ясно, че Петър Хубчев и екипът му почти сигурно ще удължат контрактите си с клуба. Настоящите им договори са до юни, като новите ще са за още 2 години. Разговорите с ръководството вече са проведени и се очаква през пролетта да има подписи. Левон Апкарян, Пламен Липенски и Армен Амбарцумян ще продължат да са част от екипа на специалиста.

Героят от САЩ`94 пое Берое през октомври 2012-а от Ивко Ганчев. Хубчев дойде в клуба през февруари същата година като спортен директор.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички