От Берое обявиха кога ще имат нов треньор


От Берое обявиха кога ще имат нов треньор
Снимка: БГНЕС

743 0

Берое ще има нов треньор до края на седмицата. Новината обявиха от клуба пред "Тема Спорт".

В момента начело на отбора е Пламен Липенски, но той е временен вариант. За наследник на освободения Петър Хубчев се спрягат доста имена. Под Аязмото упорито крият хората, с които преговарят. Сред опциите са Димитър Васев и Стойчо Младенов.

Все още не е ясно и дали бъдещият наставник на старозагорци ще се съгласи да работи в тандем сьс спортен директор, както иска ръководството на клуба. Досега тази длъжност, наравно с треньорската, съвместяваше Петър Хубчев. Така действаше и Илиан Илиев. Последният спортен директор на "заралии" беше Васил Драголов.

Не е ясно и дали временният наставник Пламен Липенски ще остане в екипа на новия старши треньор. Много е вероятно това да се случи.

Петима ключови футболисти за Берое ще се завърнат в игра в предстоящото гостуване на Черно море. Двубоят е в петък от 15:30 часа. Иво Иванов и Игор Джоман изтърпяха наказание от две срещи, заради което пропуснаха последните два мача на старозагорци. Спас Делев, Неманя Милисавлевич и Веселин Пенев не взеха участие при домакинството на Славия (1:1), но сега отново ще са на разположение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички