Официално: Влади Гаджев се завърна в родния футбол


Официално: Влади Гаджев се завърна в родния футбол

5699 0

Бившият футболист на Левски и на националния отбор Владимир Гаджев официално има нов отбор. Берое подписа официално с полузащитника, който е привлечен като свободен агент.

За последно той игра в кипърския Анортозис. Играчът вече се присъедини към отбора и следобед ще направи първата си тренировка с новите съотборници.

Владимир Гаджев е на 31 години, роден в Пазарджик и играе като полузащитник. Гаджев е юноша на столичния Левски и гръцкия Панатинайкос, където започва своята кариера, но е преотстъпен на местните Левадиакос и ОФИ. През сезон 2008/09 г. се завръща в Левски и изиграва 182 срещи и бележи 25 попадения за 7 години. През 2016 преминава в английския „Ковънтри“, където има 16 мача, а през миналия сезон игра в кипърския „Анортозис“, където изиграва 26 срещи.

Владимир Гаджев има 29 мача и 1 попадение за националния тим на България. Шампион на страната, двукратен сребърен медалист и двукратен носител на Суперкупата на България. Гаджев е носител на Трофея на футболната лига с Ковънтри. В началото на лятото той бе свързван и със завръщане на "Герена", но до такова не се стигна. Ето какво сподели тогава той

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички