Никой от петимата варианти не иска да води Берое срещу "Левски"


Никой от петимата варианти не иска да води Берое срещу "Левски"
Снимка: БГНЕС

1397 0

Берое все още няма готов вариант за нов старши треньор след приемането на оставката на Александър Димитров, съобщава "Тема Спорт".

И вчера тренировката на "заралии" бе водена от кондиционния треньор Пламен Липенски, който веднъж вече бе временно начело на тима в края на миналия сезон след освобождаването на Петър Хубчев.

Падна поредната треньорска "глава"

На този етап никой не иска да поема отбора преди визитата им на "Герена" в събота, твърди изданието. Тежката програма на тима притеснява доста от кандидатите. След двубоя с Левски предстои домакинство на Монтана и два поредни мача с Лудогорец, като домакинството е отложената от първия кръг среща.

Любослав Пенев поема Берое?

Очакваната смяна на собствеността в края на годината също е минус. Берое е в тежка серия от четири поредни загуби, включващи отпадането за купата от Септември Сф (0:2) на 1/16-финалите. Именно това коства поста на Александър Димитров.

Вчера се появиха имената на още трима треньори - опции за горещия стол. Става въпрос за Любослав Пенев, Димитър Димитров-Херо и Илиан Илиев. Варианти са още Ферарио Спасов и Красимир Балъков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички