Много битка, положения и греди, но Ботев и Берое поделиха точките


Много битка, положения и греди, но Ботев и Берое поделиха точките
Снимка: Официален сайт на Берое

1370 0

Отборите на Берое и Ботев Пловдив завършиха 1:1 в среща от 28-ия кръг на първата шестица в родната Първа лига. И двете попадения бяха отбелязани през втората част, като Педро Еуженио откри за Берое, а Тодор Неделев изравни от дузпа. По този начин двата тима запазват разликата от 3 точки помежду си, като пловдивчани са на четвърто място, а Берое е пети.

Срещата започна с няколко минути закъснение, тъй като имаше пролеми с единия от прожектори на стадиона в Стара Загора. В крайна сметка, повредата бе отстранена за началото на втората част. Двата отбора изиграха вълнуващ двубой, в който имаха страхотни положения и дори нацелиха няколко пъти гредата. В 9' Филипов се опита да изчисти топката след разбъркване от корнер, но вместо това за малко да прехвърли вратаря Кайзер и срещна напречната греда, а след това бе изчистена. В 38' Перниш изби много опасен удар на Александър Тонев, а в 45' отново Тонев със силен шут разтресе лявата греда на вратата на домакините.

След почивката тимът от Стара Загора започна по-добре, но и пловдивчани имаха своите възмоцности чрез Неделев и Вутов. В 70' Камбуров шутира силно, Кайзер изби, но Педро Еуженио вкара с добавка на празната врата за 1:0. Само три минути по-късно „канарчетата“ отново бяха спрени от гредата за втори път в този мач, а след Ивайло Стоянов отсъди дузпа за Ботев заради игра с ръка на Алкан, а Тодор Неделев реализира от бялата точка. До края на двубоя и двата тима повече опитваха с удари от дистанция, но не се стигна до повече попадения.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички