Липенски остава в Берое


Липенски остава в Берое
Снимка: Getty Images/Guliver

960 0

Временният старши треньор на Берое Пламен Липенски твърдо остава в тима. Без значение от това кой ще е новият наставник на заралии кондиционният специалист ще бъде част от щаба му.

Засега Липенски ще продължи да води отбора, който от днес започва подготовка за домакинството си на Локомотив (Пловдив) в събота. Под неговото ръководство "зелено-белите" победиха Монтана с 3:1 на стадион "Огоста", информира "Тема спорт".

Както е известно, след загубата с 0:2 от ЦСКА за Купата под Аязмото Петър Хубчев бе освободен. На този етап ръководството на Берое удря на камък при избора си за нов старши треньор. Най-близо след проведените разговори е бившият наставник на Локомотив (София) Димитър Васев. Основните разминавания при него на този етап са за срока на договора. Шефовете на "зелено-белите" искат контрактът да е до края на сезона с опция за още един. Задължителното условие пред бъдещия треньор на Берое е да класира тима за Лига Европа и ако може, да елиминира ЦСКА за Купата.

От следващия шампионат ръководителите на Берое са вдигнали летвата още по-сериозно. Те искат бъдещият наставник на отбора да се пребори за титлата. Заралии дотук са търсили за треньор още Ивайло Пешев, Христо Стоичков, Красимир Балъков, Димитър Димитров-Херо, Светослав Тодоров, Ангел Червенков, Стойчо Младенов, като на този етап отговорите все са били отрицателни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички