Кошмарът набира скорост: И Берое искал полиграф за свои играчи!

В разгара на скандала в Черно море, след който клубът се раздели с вече десетима играчи, вестник "24 часа" пусна нова скандална новина. Тя гласи, че и в друг член на Първата шестица за изминалия сезон са се съмнявали в свои играчи и са планирали да ги пратят на детектор на лъжата!

Въпросният клуб е Берое, но изданието не съобщава повече подробности относно кой мач/мачове са били причина за съмненията, както и кои са съмнителните футболисти. Съобщава се само, че след избухналия скандал в Черно море, Берое са се отказали от идеята да тестват играчите си.

Вторият полиграф на играчите на Черно море е манипулиран?

Редовният сезон в Първа професионална лига може и да приключи, но страстите около отборите - никак. Последните няколко дни се оформи огромен скан...

Както е известно, според слуховете, непотвърдени досега официално от никой в елитния клуб, шестима играчи на "моряците", сред които легендата Георги Илиев, са се провалили на полиграф, на който е бил подложен целият отбор. Въпросите са били свързани с това дали са играли симулативно срещу ЦСКА с цел облагодетелстване от "червените" в последния мач между двата тима (1:3). Как коментира скандала преди броени часове Георги Илиев вижте в този материал.

Етикети: |

Още по темата

Please select answer!