Камбуров спаси Берое в края срещу Витоша


Камбуров спаси Берое в края срещу Витоша
Снимка: Оф. сайт на Берое

2345 0

Отборът на Берое победи Витоша (Бистрица) с 1:2 в среща от 12-ия кръг на Първа лига. Тимът от Стара Загора постигна пълен обрат, след като изоставаше до 37-ата минута с 1:0. Дебют за старозагорския клуб направи Владимир Гаджев, който се отличи и с асистенция при първия гол. И двата гола за Берое отбеляза Мартин Камбуров, а за домакините Садула. 

Изненадващо или не на домакините бяха тези, които поведоха в резултата. В 18' Милен Желев допусна груба грешка. Садула обаче се възползва от това, пое топката пред наказателното поле, напредна и не остави шанс на вратаря на гостите Душан Перниш.

След това опасните положения намаляха. Чак в 37' старозагорци успяха да се върнат в мача. Дебютантът Владимир Гаджев даде невероятен пас към Мартин Камбуров, който зад защитата на домакините прати топката в средата на мрежата на Витоша.

През втората част гостите бяха по-активни, но трудно стигаха до чисти положения. В 76' Меска центрира в наказателното поле, последва съприкосновение между Гьонов и Камбуров в наказателното поле, топката стигна до Бригидо, който отправи точен удар, но Василев спаси. Минута преди края голмайсторът Камбуров отново показа страхотна класа. След центриране от фаул, нападателят се позиционира на точното място, изчака точния момент, за да засече топката за 2:1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички