КАС се произнесе: Спас Делев спечели делото срещу Берое


КАС се произнесе: Спас Делев спечели делото срещу Берое

859 0

Берое остава с празни ръце и няма да получи нито стотинка за Спас Делев от самия него или Погон (Шчечин), където избра да играе през зимата на 2016 година. Спортният арбитражен съд в Лозана отмени изцяло решението на ФИФА, че Делев е разтрогнал с Берое без основание.

Припомняме, че заралии дори се бяха похвалили, че са спечелили дело и спират правата на бързоногото крило. Делев изтърпя четиримесечна санкция заради претенциите на бившия си клуб. Правата на футболиста бяха защитени от адвокатите Радостин Василев и Георги Градев.

Василев информира за решението на КАС със следното съобщение във Facebook:

Спортният арбитражен съд в Лозана (КАС) днес анулира изцяло решението на ФИФА по делото между Берое, Спас Делев и Погон Шчечин.

КАС счита показанията на изпълнителния директор на Берое за недостоверни и счита, че интересите на Спас Делев не са били адекватно защитени от клуба, което му е дало основание да прекрати трудовия договор с Берое законно, позовавайки се на Кодекса на труда.

Спас Делев беше представляван от адв. Радостин Василев и Георги Градев. Ако използваме риториката на колегите от Берое, справедливостта възтържествува!.

Според слуховете Берое иска защитник на Лудогорец. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


8 любопитни факта за коридата

  Смята се, че коридата се е зародила в древни времена. Иберийският народ, живял на територията н съвременна...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама