Иван Вутов: ЦСКА няма да спре Берое, ще играят финал за купата


Иван Вутов: ЦСКА няма да спре Берое, ще играят финал за купата

1046 0

Бившият наставник на Берое Иван Вутов е на мнение, че тимът ще направи интересен мач с Лудогорец и ще се класира за финал за купата.

"Смятам, че Петър Хубчев ще заложи в тази среща на открит и атакуващ футбол. Досегашният по-дефанзивен стил, макар да не радва окото, в голяма степен беше печеливш и носеше точки. Към момента не красотата в играта, а резултатите са водещи за Берое", коментира той.

"При този формат на А група заралии няма как да загубят третото място, а при успех над Лудогорец може да се закачат за второто. Битката там ще е с Левски. Убеден съм, че момчетата на Хубчев са основен фаворит за купата. Те едва ли ще срещнат проблеми в полуфинала с ЦСКА. Очертава им се финал срещу Литекс", сподели специалистът, водил и "сините" в кариерата си.

"Прави ми впечатление, че доста от отборите от А група дават път на млади футболисти, визирам най-вече Славия и Ботев. С тази политика те искат да видят в игрова обстановка по-младите си кадри, за да ги подготвят за идния сезон. Берое също може да погледне по-сериозно в тази насока", добави Вутов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички