И Берое направи услуга на Лудогорец, не успя да бие 10 "моряци"


И Берое направи услуга на Лудогорец, не успя да бие 10 "моряци"
Снимка: БГНЕС

841 0

Берое не успя да излезе еднолично на второ място в класирането на "А" група, след като старозагорци стигнаха само до 0:0 срещу Черно море в последен мач от 21-ия кръг на "А" група.

Още в 33' Бакари получи втори жълт и съответно червен картон, оставяйки своите с човек по-малко. Това беше и втори пореден червен картон за футболист на Черно море след зимната пауза.

Иначе преди това Спас Делев пропусна две отлични положения в полза на Берое, а червеният картон определено занижи качеството на двубоя.

През вторите 45 минути Петър Хубчев пусна Морел в игра, който раздвижи "зелените" в нападение, но не получи достатъчно помощ от своите съотборници. Георги Китанов пък успя да парира няколко удара от дистанция, с което запази точката в актива на своите.

С третото си равенство в последните 4 срещи Берое се изравни на второто място с "Левски" и Славия, като трите тима имат по 35 точки в своя актив. Така битката за местата в Европа се очертава много тежка, докато Лудогорец е спокоен за първото си място. Шампионите са с актив от 45 точки и са в серия от 5 поредни успеха в шампионата.

Черно море е на 5-о място, но изостава на 9 пункта от борещите се топ 3 отбори.

В следващия кръг Берое е домакин на Ботев Пловдив, докато Черно море приема Монтана.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички