Херо взе още един човек към екипа си в Берое


Херо взе още един човек към екипа си в Берое
Снимка: Getty Images/Guliver

1684 0

Стана ясно още едно име в треньорския щаб на Димитров Димитров в Берое. Пламен Липенски се завръща в старзоагорския клуб и влиза в щаба на новия старши треньор. Той ще отговаря за физическата подготовка на отбора и ще бъде кондиционен треньор.

Липенски вече заемаше същата позиция в щаба на двама предишни треньори на Берое и дори водеше отбора временно. Като футболист той е шампион на България със „зелените“. "Всички от ПФК „Берое“ приветстват Липенски и желаят успех на целия екип", написаха от клуба.

"За мен е огромна чест да поема Берое. Уважаван клуб, с история. Стара Загора е един от най-футболните градове на България. През годините съм имал и други предложения от Берое. Тогава не се получи. Не очаквайте чудеса в началото. Няма такива магьосници, които да обърнат нещата на 360 градуса. Ще работя със сърце и душа. Берое, на базата и възможностите които има, не е на мястото си", заяви пък Херо по време на представянето си.

Вижте в този материал каква заплата прибираше треньорът на Берое досега. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички