Ферарио Спасов разкри причината за успеха над Левски


Ферарио Спасов разкри причината за успеха над Левски

949 0

Треньорът на Берое Ферарио Спасов бе щастлив от победата над Левски в Първа лига, но бе категоричен, че не се е притеснявал за поста си, както се пишеше преди мача.

"Всяка победа е ценна за нашия отбор. Натрупа се напрежение след тези три загуби, които можеше и да не загубим, но така се случи. Доволен съм, че момчетата излязоха от тази ситуация. Влязоха двама, които не бяха възстановени – Божилов и Делич. Когато има агресия и отборен дух, нещата се получават. Стана хубав, отворен мач. Левски изпусна положения, ние изпуснахме да завършим контраатаки, при които имахме предимство", коментира той след мача в Стара Загора.

"Този мач ни носи самочувствие. Трябваше ни една такава победа, за да радваме хората и ръководителите, които в тази тежка обстановка проявиха разбиране. Оставащите два мача ще играем за победа, няма да се главозамайваме", добави той.

"За моя пост никога не съм се притеснявал. От 27 години съм във футбола. Познавам моите възможности. Не трябва една или две загуби да изпадаме в драми, защото не помагат на никого”, сподели Спасов.

"Срещу Ботев прегоряхме, но духът ми хареса. Днес пак играхме по този начин. Левски натискаше, но удържахме. Невъзграден труд няма. Доста критики отнесохме, но в крайна сметка има субективни и обективни причини за тази работа”.

"Решаваща заслуга имаше среща с ръководителите. След като загубихме шансове за шестицата, падна напрежението. Победихме отбора, който бе спечелил вечното дерби. Има още върху какво да работим”, завърши треньорът на "заралии".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички