Фенове причакаха Берое, размахаха пръст на отбора


Фенове причакаха Берое, размахаха пръст на отбора

868 0

Срамното падане от втородивизионен съперник изкара извън нерви част от феновете на Берое. Вечерта след загубата от Септември (София) около 30 представители на Националния фенклуб на заралии причакаха отбора при прибирането му в Стара Загора. Те поискаха сметка за слабото представяне.

До някакви ексцесии обаче не се стигна, като в края феновете изразиха подкрепата си към треньора и отбора... засега. Те обаче сериозно размахаха пръст и пожелаха от футболистите да играят мъжки и да се раздават в първенството, за да не се стига до подобни срамни резултати, информира "Меридиан мач".

Берое и ЦСКА се посрамиха за Купата

Както е известно, феновете не бяха доволни и през миналия сезон, когато често влизаха в пререкания с Петър Хубчев. Върхът бе след загубата с 0:2 от ЦСКА в Стара Загора в първи полуфинал за Купата, след който героят от САЩ'94 си тръгна.

Според вестника подобни сбирки на ръководството, каквато имаше тогава, не се предвиждат и на този етап рокада не се очертава. При нов негативен резултат обаче може да има нов развой на събитията в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички