Ексклузивно: Играчи на Берое били на запой преди двубоя с ЦСКА


Ексклузивно: Играчи на Берое били на запой преди двубоя с ЦСКА

3927 0

ЦСКА отстрани Берое в полуфиналите за Купата на България с категоричното 4:0 в двата мача, показвайки наглед че в българския футбол всичко е възможно и отбор, по настоящем във "В" група, може да обезличи тотално отбор, който се бори за топ 3 в "А" група.

Футболистите на Берое са си мислили, че мачовете им с ЦСКА явно са протоколни, като преди първия двубой в Стара Загора немалка група от състава на тогавашния треньор Петър Хубчев е решила да се отдаде на алкохолни страсти, по-малко от 24 часа преди двубоя с "червените", научи Sportlive.bg от свои източници под Аязмото.

Количеството алкохол не е било никак малко, а един от играчите на Берое дори се е спънал в стълбите на заведение в Стара Загора. Въпросният футболист беше титуляр в първия мач от полуфиналите, но очаквано не показа нищо запомнящо се при шокиращата агуба на неговия отбор с 0:2.

Футболистите на Берое, решили да се почерпят преди двубоя, са стояли до ранни зори, а с изявите си часове по-късно костваха главата на Петър Хубчев, чието уволнение явно се е очаквало, след като е изпуснал по такъв начин съблекалнята.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички