Двубоят с ЦСКА може да се окаже ключов за бъдещето на Бандаловски


Двубоят с ЦСКА може да се окаже ключов за бъдещето на Бандаловски
Снимка: Официален сайт на Берое

2141 0

Срещата между ЦСКА и Берое ще бъде по-специален за десния защитник на гостите Иван Бандаловски. Той ще бъде своеобразен тест за бившия капитан на „червените" дали ще се върне на „Армията" през лятото.

Още през зимата се появиха информации, които го свързваха и с ЦСКА, и с Левски. Договорът на Бандата с Берое изтича и той може да пристигне в София като свободен агент. Не е тайна, че ЦСКА има проблеми в зоната на крайните защитници, като цяла есен там не се намери точният изпълнител, като се редуваха Борис Секулич и Станислав Манолев, които вече не са в отбора.

В момента младият Иван Турицов прави отлично впечатление като десен защитник, но предвид конкуренцията и предстоящото участие на „червените" в евротурнирите на Любо Пенев ще му трябва повече опит и класа в тази зона на терена, пише "Меридиан мач". Двамата се разминаха в ЦСКА, тъй като треньорът вече бе напуснал, когато Бандата подписа с клуба. За сметка на това те са работили заедно в националния отбор на България, където Пенев бе селекционер.

А колко близо са "червените" до старта на строежа на нов стадион според Красен Кралев - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички