Двама играчи го отнасят заради кризата в Берое, Томаш засега остава?


Двама играчи го отнасят заради кризата в Берое, Томаш засега остава?
Снимка: Оф. сайт на Берое

1910 0

Спортно-техническото ръководство на Берое ще предприеме крайни мерки по отношение на някои от играчите с цел по-бързото излизане от кризата, съобщава "Тема Спорт". Треньорът Александър Томаш категорично отказа да подаде оставка след домакинската издънка от Витоша (Бистрица) (0:1) и разгрома от Локомотив (Пловдив) преди това (1:4). Той и спортният директор Валентин Грудев нападнаха футболистите за слабата продукция.

Според приближени до клубните дела наставникът и Грудев ще останат на своите постове, като потърпевши ще са играчите. Въпреки ограничения ресурс заради не малко наказани и контузени, "заралии" ще се откажат от някои от сегашните футболисти. Източник разкрива, че се очаква Иван Минчев да бъде отстранен от първия отбор, както и още един играч. Двамата са попаднали в черния списък на спортно-техническото ръководство.

"Някои футболисти трябва да се замислят за бъдещето си. Най-вероятно ще стигнем до раздяла и с някои от тях, които имат договори. С тези, които не болеят за отбора, ще се разделим, когато трябва", категоричен бе Грудев след резила срещу Витоша.

Засега ръководните фактори ще гласуват доверие на треньора Александър Томаш. Но това може и да се промени. В следващия кръг на Берое предстои тежко гостуване на ЦСКА, а след това е възможен и още един мач на "Армията" на старта на плейофите, ако тимът запази петата си позиция. Ако обаче бъде изпреварен от Черно море и остане шести, отборът ще започне плейофите с визита на Лудогорец.

Така напълно реално е "зелените" да запишат още две поражения, които вече може и да прелеят чашата на търпението на шефовете. Видно е, че това на феновете вече е изчерпано, след като те си позволиха да скандират "оставка" след загубата от Витоша. Това е първият подобен случай към Томаш, откакто той пое Берое през лятото на 2017-а. А кой е фаворит за неговия пост - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички