Два турски клуба изкушават треньора на Берое


Два турски клуба изкушават треньора на Берое
Снимка: БГНЕС

1008 0

Два клуба от Турция проявяват сериозен интерес към старши треньора на Берое Петър Хубчев, твърди "Тема Спорт". Единият е от долната половина на елита, а другият от втора дивизия. Засега имената им се пазят в тайна.

Както е известно, Хубчев все още не е удължил договора си с Берое, който изтича в края на сезона. Ръководството на "зелено-белите“ е подготвило нов контракт за специалиста, но неговото подписване до голяма степен ще зависи от изпълнението на целите, които са му били поставени. А те са спечелване на Купата на България и второ или трето място в първенството.

Хубчев пое Берое през октомври 2012 година, след като наследи поста от освободения Ивко Ганчев. Иначе бронзовият медалист от САЩ' 94 е в клуба от февруари 2012-а като спортен директор.

Треньорът е изкушен да продължи кариерата си в чужбина, ако не остане начело на старозагорци. Той вече е бил запознат с интереса от страна на двата турски клуба.

Хубчев е бил категоричен, че приоритет е работата му в Берое и ако получи предложение за нов договор, ще го приеме.

Бившият национал от златното поколение на България е наставникът в момента, който най-дълго се е задържал начело на даден отбор у нас. През 2013 година той спечели Купата и Суперкупата на България, а през миналия сезон изведе "заралии" до сребърните медали в първенството.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички