Дунав измъкна точка от Берое при дебюта на Орачев


Дунав измъкна точка от Берое при дебюта на Орачев
Снимка: Официален сайт на Берое

902 0

Берое и Дунав (Русе) завършиха наравно в мач от 15-ия кръг на Първа лига, игран в Стара Загора. Те успяха да си отбележат по един гол и записаха 1:1.

Този двубой бе дебютен за новия треньор на русенци Малин Орачев и в него те прекъснаха головата си суша, продължила в 5 поредни мача в първенството.

Първото полувреме не предложи много интригуващи моменти, като до почивката двата тима не съумяха да си отбележат гол. Втората част бе доста по-динамична, като тогава паднаха и двете попадения.

"Заралии" откриха резултата чрез Мартин Камбуров в 50'. Той бе оставен непокрит на задната греда при центриране от левия фланг и без затруднения успя да копне над плонжа на вратаря на Дунав.

Русенци обаче възстановиха равенството само 9 минути по-късно - Бирсент Карагерен стреля към вратата на Перниш, топката се отби в страничните греди и попадна у Мирослав Будинов, който само я чукна в опразнената врата за 1:1.

Така Берое вече има 24 точки и е на пето място в класирането. Дунав е на предпоследната позиция с едва 11 спечелени точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички