Димитър Васев със загадъчен отговор на въпроса дали ще поеме Берое


Димитър Васев със загадъчен отговор на въпроса дали ще поеме Берое

735 0

Соченият за вариант номер едно за наследник на Петър Хубчев начело на Берое - Димитър Васев, нито потвърди, нито отрече възможността да застане на треньорския пост в Стара Загора. Той сподели пред "Тема Спорт", че е отворен към оферти и му се работи.

50-годишният специалист за последно бе начело на Локомотив София. Той изведе отбора до бронзовите медали в А група през миналия сезон, но напусна, след като клубът бе изваден от елита през лятото.

"Нека от ръководството на Берое да кажат дали сме разговаряли, или не. Имат доста директори, те могат да ви дадат отговор на въпроса дали ме искат или не”, започна Васев.

"Аз лично мисля за подновяването на треньорската си кариера, но нали знаете от кой зависи... (б.а. - визира БФС). Ако ги направят пет отбора, съвсем ще стане трудно. Не мога да кажа дали скоро ще водя отново тим. Отворен съм към оферти, но повече може да ви кажат от ръководството на Берое", заяви загадъчно специалистът.

На въпрос дали е пътувал до Стара Загора за преговори, каквито информации се появиха, той отговори: "Не, не, в Самоков съм".

Според източници на изданието, Васев е разговарял с някого от шефовете и е поставил условията си, но засега няма развитие.

Сред вариантите пред Берое да наследи уволнения след фиаското с ЦСКА (0:2) Петър Хубчев са още Стефан Генов, както и националният селекционер Ивайло Петев. На този етап това са опциите, които може да се ангажират на момента. Преговори са водени и със Стойчо Младенов. Бившият наставник на ЦСКА е готов да поеме старозагорци едва след края на сезона.

Ако заралии не успеят да подпишат с нов треньор, то в оставащите мачове от кампанията те ще бъдат водени от Пламен Липенски или някой от специалистите от ДЮШ Стелиян Попчев или Иван Гаджев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички