Борислав Цонев: Целта на Берое е седмото място


Борислав Цонев: Целта на Берое е седмото място
Снимка: БГНЕС

983 0

"Главната ни цел е да сме на седмото място. След мача с Локо (Пловдив) вече ще се знае с кои съперници ще играем в осмицата. Берое е такъв отбор, че със сигурност ще се бори за място в Европа." Това заяви футболистът на Берое Борислав Цонев, който бе избран за играч на 25-ия кръг в Първа лига.

Атакуващият полузащитник бе с основна заслуга за успеха на „зелено-белите“ над Монтана през изминалата седмица. Старозагорци се наложиха като гост с 3:0, като две от попаденията бяха дело именно на Цонев, негови дебютни с екипа на Берое.

Въпреки двете поредни победи над Левски и Монтана в първенството, заралии ще трябва да играят във втората половина на шампионата.

"Какво не достигна за шестицата? Не мога аз да коментирам какво точно. Имахме мачове, в които последните минути губехме точки от по-непретенциозни отбори, поради което загубихме доста позиции и сега сме на това място сега."

"Дали имам предпочитания за съперници в осмицата? Ботев се представя добре, те са силен отбор. Във втората осмица силите са изравнени. Всеки може да бие всеки“, допълни Цонев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички