Берое взима стража на градския съперник


Берое взима стража на градския съперник
Снимка: БГНЕС

878 0

Берое е на път да се подсили с нов вратар. Заралии преговарят със стража на градския съперник Верея Георги Аргилашки. Той направи силна есен за лъвовете и е хванал окото на треньора на вратарите на Берое Тодор Кючуков. Спецът познава отлично качествата му, след като през пролетта работиха заедно във Верея. Аргилашки дойде при верейци в началото на март от Пирин Благоевград. Преди орлетата бе в Лудогорец, където пазеше главно за втория тим. За първия имаше само 6 срещи. Разградчани го преотстъпваха на Пирин Разлог.

Аргилашки е юноша на Марица Пловдив. 26-годишният страж пази и за Брестник, откъдето премина в отбора от Разград. Висок е 192 см. Той се очаква да разтрогне в близките дни с верейци, заради неизплатени пари и да подпише, като свободен агент. Засега Аргилашки ще е резерва на Душан Перниш. Трети вратар ще продължи да е Михаил Михайлов. 20-годишният Богомил Цинцарски ще бъде преотстъпен на Ботев Гълъбово. Може и Михайлов да последва съдбата му. Георги Аргилашки се очаква да започне подготовка с Берое на 8 януари. Засега в програмата на зелено-белите са планирани 4 контроли, като се знае само последната - на 10 февруари с Ботев Пловдив. Тимът ще има лагер в Турция. Първата проверка е на 13 януари.

"Имаме разговори, търсим хора, които наистина да се превърнат във водещи футболисти в Берое", коментира наскоро селекцията Александър Томаш. Той желае да вземе защитника на Левски Георги Ангелов, с който работи във Верея.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички