Берое удря всички в земята, взе национал без пари


Берое удря всички в земята, взе национал без пари
Снимка: Официален сайт на Берое

2277 0

Берое си осигури още едно ново попълнение, след като привлече Мартин Райнов, съобщиха от клуба. Така до този момент новите имена за зимния трансферен прозорец стават три.

По-рано през деня клубът договори преминаването на Антон Карачанаков под наем от полския Краовия, с през седмицата Матеас Делич също стана футболист на старозагорци. Райнов е юноша на Берое, а за последно игра в пловдивския Локомотив.

Мартин Райнов е роден на 25 април 1992 година в Габрово. Играе като полузащитник. Възпитаник е детско-юношеската школа на Берое.

Райнов започва подготовка с мъжкия тим на Берое през сезон 2010/2011 г., но не успява да дебютира. През сезон 2011/12 г. Мартин Райнов игра под наем в Етър и Сливен. През есента игра в 10 мача за „виолетовите“ в Източната „Б“ група и реализира гол с глава във вратата на Доростол (Силистра). Дни преди затварянето на трансферния прозорец премина в състава на Сливен 2000 и се разписва на два пъти.

След силното си представяне във втория ешелон се завръща в Берое и записва 16 мача с екипа на старозагорци за първенство с 414 игрови минути, 2 мача за Купата на България с 2 отбелязани гола и 1 мач в турнира Лига Европа.

През февруари 2014 г. е преотстъпен на Банско, където записва 13 мача и 4 гола. През лятото на същата година Райнов преминава в състава на Хасково, където за един сезон изиграва 29 срещи. През есента на сезон 2015/16 г. изиграва 20 мача за Локомотив (Горна Оряховица), в които бележи 5 попадения.

През зимата на 2016 г. подписва договор с Локомотив (Пловдив), където играе последно. За пловдивските "железничари" изиграва 31 срещи, в които бележи 3 попадения. Райнов е бивш младежки национал на България и изиграва една среща с представителния отбор на страната. Носител на Купата и Суперкупата на България с Берое.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички