Берое се похвали с първо ново попълнение


Берое се похвали с първо ново попълнение

581 0

Берое се сдоби с първо ново попълнение преди началото на новия сезон. Днес своя договор с клуба подписа халфът Васил Панайотов.

Футболистът идва като свободен агент, а за последно е играл в полския Завиша (Бидгошч).

"За мен е чест да играя за Берое, особено в юбилейни сезон на толкова добър тим.Радвам се, че получавам този шанс и се надявам да затвърдим доброто представяне на отбора в последните години. Ще дам всичко от себе си за "Берое". Надявам се да радваме винаги верните фенове на отбора, защото футболът е за тях", бяха първите думи на Панайотов като играч на старозагорци.

Васил Панайотов е роден на 16 юли 1990 г. в Гоце Делчев. Игра като полузащитник. Панайотов започва своята кариера през 2009 г. в шуменския "Волов", като отдаден под наем футболист от столичния "Левски". През лятото на 2010 г. се завръща в родния Пирин (Гоце Делчев), където изиграва 16 двубоя и бележи 1 гол. През следващите две години играе за "Банско", където записва участие в 19 мача и реализира 2 попадения.

В началото на сезон 2012/13 г. Панайотов отново се завръща в "Пирин" (Гоце Делчев) и остава два сезона. за този период участва в 71 мача и се разписва 5 пъти. През сезон 2014/15 г. преминава в кипърския "Агия Напа". Там той играе в 32 мача и отбелязва 5 гола.

През изминалия шампионат Панайотов защитава цветовете на "Завиша" (Бидгошч) в полската Първа лига. Там изиграва 27 мача, в които отбелязва 4 гола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички