Берое се цели в национални треньори


Берое се цели в национални треньори
Снимка: БГНЕС

1146 0

В търсенето на нов треньор "Берое" се е целил все в национални селекционери. Но на този етап клубът едва ли ще успее да привлече някой от тях.

Елитният списък е воден от Христо Стоичков. Потърсен е контакт с най-големия български футболист, който работи в Маями и е отказал. По подобен начин се е развила ситуацията със Стойчо Младенов, Станимир Стоилов и Димитър Димитров. "Заралии" са направили контакт и с Красимир Балъков, но източници разкриват, че и този вариант пропада, информира "Труд".

След уволнението на Петър Хубчев, с най-реални шансове да стане треньор на "Берое" има Димитър Васев. За последно той ръководи "Локомотив" (Сф), но напусна, след като отборът стигна чак до "А" окръжна група. Все още от "Берое" не са обявили името на нов треньор. Възможно е временен вариант да ръководи тима при гостуването на "Монтана" в неделя. Раздялата с Хубчев стана заради загубата с 0:2 от ЦСКА в Стара Загора в първи полуфинал за Купата на България. "Берое" е в черна серия от шест поредни двубоя без победа.

В същото време германската легенда Франц Бекенбауер ще се срещне с детския тим на "Берое" по време на турнира "Футбол за приятелство". Малките заралии ще представят България в Милано на 27 и 28 май, когато е и финалът на Шампионската лига на "Сан Сиро". Момчетата ще бъдат на трибуните за големия мач.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички