Берое с трудна победа при гостуването си на "Ивайло", Камбуров пак бележи


Берое с трудна победа при гостуването си на "Ивайло", Камбуров пак бележи
Снимка: БГНЕС

1565 0

Отборът на Берое обърна Етър и постигна победа с 2:1 в първи мач от 9-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадион „Ивайло“ във Велико Търново.

Двубоят започна по перфектен начин за домакините, които поведоха в резултата в 19-та минута. Димо Атаносов центрира отляво в наказателното поле на „зелено-белите“, където Самб Бадара не сбърка, реализирайки с глава за 1:0.

Старозагорци наложиха преса и логично стигнаха до изравнително попадение. То дойде в 38-та минута, след като Антон Карачанаков с прецизен далечен удар вкара топката в долния десен ъгъл на Христо Иванов. През втората част и пред двата отбора се откриха добри възможности за гол, но до такъв се стигна едва в заключителните минути на срещата.

Главният арбитър на двубоя Ангел Баялцалиев отсъди дузпа за Берое, след като Педро Еуженио бе повален в наказателното поле от Чавдар Ивайлов. Зад топката застана Мартин Камбуров, който бе безпогрешен, за да оформи крайното 2:1 в полза на старозагорци.

Така тимът на Станислав Генчев записа първото си поражение в последните си шест мача в първенството, записвайки три равенства, две победи и една загуба.

След загубата „болярите“ остават на осмата позиция в таблицата с актив от 10 точки. Възпитаниците на Александър Томаш спечелиха третото си поредно гостуване в Първа лига, което преди изиграването на останалите мачове от шампионата им отрежда 3-то място с 16 пункта.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички