Берое пуска жалба срещу съдийството в мача с ЦСКА


Берое пуска жалба срещу съдийството в мача с ЦСКА

1076 0

Берое пуска жалба срещу съдийските решения в двубоя от 29-ия кръг на Първа лига срещу ЦСКА. В старозагорския лагер останаха недоволни на някои отсъждания на арбитъра, а срещата завърши 2:0 в полза на "червените". 

В нея те ще акцентират върху конкретните ситуации към, които имат претенции от отсъжданията. Спортният директор на Берое Валентин Грудев потвърди, че жалбата ще бъде входирана, информира "Гонг". "За съжаление имаше едни хора, които повлияха на резултата с обратните си отсъждания и дузпата, която е много, много спорна. Цялостното съдийство показваше тенденция. Ще пуснем жалба, защото смятаме, че съдията повлиява на резултата с картоните, с обратните отсъждания и с дузпата. Ще гледаме ситуациите. Имаме много ситуации, които да внесем като основание за жалбата", заяви спортният директор на Берое Валентин Грудев.

"Критерият в мачовете и с Ботев, и сега отново нашарени без никакви основания. Картоните бяха продиктувани от някакво желание на Железов да се престарава и оттам стигам до вниманието на всяка една ситуация от страна на нашите халфове, които всички станаха с картони. Ерол Алкан също така пропуска следващия мач. Не стига, че повлиява на резултата, но ни осакатява и за следващия мач", каза още Валентин Грудев.

А колко близо са "червените" до старта на строежа на нов стадион според Красен Кралев - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


8 любопитни факта за коридата

  Смята се, че коридата се е зародила в древни времена. Иберийският народ, живял на територията н съвременна...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама