Берое пуска жалба срещу съдийството в мача с ЦСКА


Берое пуска жалба срещу съдийството в мача с ЦСКА
Снимка: Официален сайт на Берое

1789 0

Берое пуска жалба срещу съдийските решения в двубоя от 29-ия кръг на Първа лига срещу ЦСКА. В старозагорския лагер останаха недоволни на някои отсъждания на арбитъра, а срещата завърши 2:0 в полза на "червените". 

В нея те ще акцентират върху конкретните ситуации към, които имат претенции от отсъжданията. Спортният директор на Берое Валентин Грудев потвърди, че жалбата ще бъде входирана, информира "Гонг". "За съжаление имаше едни хора, които повлияха на резултата с обратните си отсъждания и дузпата, която е много, много спорна. Цялостното съдийство показваше тенденция. Ще пуснем жалба, защото смятаме, че съдията повлиява на резултата с картоните, с обратните отсъждания и с дузпата. Ще гледаме ситуациите. Имаме много ситуации, които да внесем като основание за жалбата", заяви спортният директор на Берое Валентин Грудев.

"Критерият в мачовете и с Ботев, и сега отново нашарени без никакви основания. Картоните бяха продиктувани от някакво желание на Железов да се престарава и оттам стигам до вниманието на всяка една ситуация от страна на нашите халфове, които всички станаха с картони. Ерол Алкан също така пропуска следващия мач. Не стига, че повлиява на резултата, но ни осакатява и за следващия мач", каза още Валентин Грудев.

А колко близо са "червените" до старта на строежа на нов стадион според Красен Кралев - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички