Берое продава титуляр в чужбина за 300 000 евро

Берое е на път да осъществи впечатляващ трансфер. Клубът е на финалната права за продажбата на защитника Камен Хаджиев, твърди "Меридиан мач". Той е пред трансфер в унгарския Академия Пушкаш. За новината потвърди и спортният директор на Берое Валентин Грудев.

По непотвърдена от клуба информация сделката ще бъде на стойност 300 000 евро, което е впечатляваща сума за родните стандарти. 27-годишният футболист ще пътува днес за Унгария, а утре ще трябва да премине медицински прегледи и да финализира своя трансфер.

Ето кой е най-грубият отбор в Първа лига, Левски е в топ 3 на най-коректните

Статистиката определи кой е най-грубият отбор в Първа лига, както и кой от тимовете играе най-феърплей. Берое е отборът, извършил най-много наруш...

БЕРОЕ С БЮДЖЕТ ОТ 7 МИЛИОНА ДОГОДИНА

Хаджиев е в Берое от 2017 година, а оттогава е и твърд титуляр в редиците на Александър Томаш. Добрите изяви на защитника му спечелиха и повиквателна за националния отбор, но той все още не е записал официален мач за представителния ни тим.

Интересен факт е, че цената на Хаджиев според transfermarkt.de е 250 000 евро. Вижте тук как фенове изложиха старозагорския клуб

Още по темата

Please select answer!