Берое преговаря с хърватски защитник


Берое преговаря с хърватски защитник
Снимка: БГНЕС

1271 0

Берое е влязъл в преговори с хърватски бранител. Според запознати играчът е пристигнал в Стара Загора за среща с ръководството. Развитие около евентуалното привличане на защитника се очаква до сряда, пише "Тема Спорт".

Той може да се превърне във второто лятно попълнение на Берое след халфа Александър Василев. Доскорошният футболист на Лудогорец парафира договор със "заралии" през миналата седмицата и бе представен в официалния сайт. 23-годишният Василев ще стартира подготовка с Берое на 11 юни, когато е първата тренировка.

Ако старозагорци се разберат и с хърватина, той също ще се яви за старта на лятната подготовка. Берое търси попълнения както в защита, така и в офанзивен план. С клуба се разделиха бранителите Иван Иванов и Павел Виданов и ще бъде привлечен поне един централен защитник. Водят се преговори и с конкурент на Камбуров за върха на атаката.

На този етап няма яснота около бъдещето на Педро Еуженио. Голмайсторът на тима има заложена откупна клауза в контракта и няколко чуждестранни клуба проявяват интерес към ангажирането му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички