Берое не успя да измъкне 3-те точки в Русе


Берое не успя да измъкне 3-те точки в Русе
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1107 0

Дунав Русе и Берое поделиха по едно полувреме и логично завършиха 1:1 в последен мач от втория кръг на Първа лига на България.

Берое беше по-активен в първия половин час на срещата и това логично доведе до гол, макар и след сериозна грешка на защитата. Новото попълнение Негруц успя да се разпише след хубав плътен удар от 7 метра, след като защитник на Дунав изчисти топката в гърба на играч на Берое, а коженото кълбо се озова в централния нападател.

След почивката русенци натиснаха в търсене на изравнителен гол, но гостите действаха съобразително в защита. В 73' Дунав изпусна отлично положение за гол, а в ситуацията можеше да бъде отсъдена и дузпа за игра с ръка на Виданов.

В 81' обаче защитата на старозагорци капитулира. Бирсент Карагерен можеше да се разпише след прекрасен ножичен удар, но вратарят спаси. Топката обаче  се озова в Будинов и той разстреля Перниш - 1:1.

"Небесносините" събраха актив от 4 точки след първите си два мача, допускайки и първо попадение в своята врата. Берое пък не успя да запише първа победа и е с две равенства след първите два мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички