Берое настъпи Левски по мазола - взе техен юноша национал


Берое настъпи Левски по мазола - взе техен юноша национал
Снимка: Официален сайт на Берое

764 0

Днес Берое подписа договор с Александър Колев, който става второто ново попълнение в тима от летния трансферен прозорец.

Нападателят се присъединява като свободен агент. За последно той игра в белгийския Геел.

"Щастлив съм, че подписах с Берое и ще играя за този клуб. Радвам се, че отново ще имам възможност да работя с Александър Димитров. Надявам се, че ще постигнем добри резултати в Лига Европа, която предстои най-скоро, а след това и в първенството.

Искам да бележа голове и помогна с каквото мога на Берое да печели своите мачове", каза Колев пред официалния сайт на клуба. Алекс Колев е роден на 8 декември 1992 г. в Белгия.

БЕРОЕ СЕ ПОХВАЛИ С ПЪРВО НОВО ПОПЪЛНЕНИЕ

Играе като нападател. Колев е юноша на столичния Левски, но на 15 г. е привлечен в школата на белгийския Десел спорт, където започва и професионалната му кариера. За три години в Десел той изиграва 66 мача, в които реализира 5 гола.

В началото на сезон 2013/14 г. преминава в друг тим от Белгия - Геел, където участва в 31 мача на тима и отбелязва 7 гола. На следващия сезон Колев преминава в Ботев Пловдив, където записва участие в 33 срещи на тима и реализира 6 попадения.

През изминалия сезон той отново играе за Геел, където участва в 5 мача на отбора. Алекс Колев има 10 мача за младежкия национален отбор на Бъллгария, в които е реализирал 5 гола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички