Берое на Томаш разочарова в старозагорското дерби


Берое на Томаш разочарова в старозагорското дерби
Снимка: Оф. сайт на Берое

1232 0

Берое и Верея не успяха да се победят в първия си мач през новия сезон, игран на стадион "Берое". Двата тима не успяха да си отбележат гол и завършиха 0:0 под разочарованите погледи на привържениците си.

По-голямо бе разочарованието за феновете на Берое, който не показа нищо впечатляващо, въпреки очакванията от новия треньор и етикета на фаворит в дербито. Плюс това беройци играха последните 15-ина минути с човек повече на терена.

Двубоят се забави с около половин час, заради проблеми с осветлението. Оказа се, че единият прожектор на стадион "Берое" не работи, което наложи закъснелия старт на срещата.

Въпреки чакането, Берое и Верея не предложиха нищо вълнуващо на зрителите през първите 45 минути. Двата тима играха предпазливо и 45 минути не отправиха точен удар към някоя от вратите.

Като цяло сериозни опасности липсваха, с изключение на една ситуация за Берое с участието на Ерик Почански. В самия край Верея можеше да поведе изненадващо, но бранител на тима стреля над вратата.

В крайна сметка Верея успяха да отправят своя първи точен удар към съперниковата врата в 53'. Берое отправи своя първи удар в 59', което накара феновете да реагират с освирквания.

Единадесет минути преди края на редовното време Верея остана с 10 души на терена, след като Мирослав Енчев получи втори жълт картон, който бе за симулация. Берое обаче не успя да се възползва от численото си предимство и мачът завърши с нулево равенство. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички