Берое изпревари Лудогорец след разгромен успех срещу новак


Берое изпревари Лудогорец след разгромен успех срещу новак
Снимка: БГНЕС

915 0

Берое не показа никаква милост в домакинския си мач срещу добре представящия се новак Ботев (Враца) и разби своя съперник с 4:0 в поелсен мач от 6-ия кръг на българската Първа лига. Благодарение на категоричния си успех, заралии изпревариха шампиона Лудогорец и се наместиха в топ 3, зад лидера Левски и ЦСКА.

Само 85 секунди след първия съдийски сигнал домакините вече водеха с 1:0, след като Борислав Цонев стреля перфектно от пряк свободен удар и остави Красимир Костов безпомощен - 1:0. В 13' пък Берое удари за втори път - след сериозен карамбол в наказателното поле на Ботев в крайна сметка топката се озова в краката на Цонев. Той овладя и стреля отблизо и успя да реализира втория си гол в мача.

В 20-ата минута Борислав Цонев бе много близо до своя хеттрик в мача. Вандерсон Коста пе топката отдясно и центрира във вратарското поле, където Цонев бе оставен непокрит, но слабият му удар с глава бе спасен от Красимир Костов.

По подобие на първото полувреме, втората част също започна много силно за Берое. Домакините решиха всичко в срещата с трети гол четири минути след подновяването на играта. Този път в прегръдките на своите съотборници попадна Мартин Камбуров, който заби топката в мрежата с глава след асистенция на Бандаловски отдясно. Това бе гол номер 206 за тарана в българския елит.

Последваха няколко великолепни възножности за Берое. Мартин Райнов на два пъти и веднъж Иван Бандаловски пропуснаха да направят цифровото изражение на резултата още по-сериозно.

Това обаче успя да направи резервата Меска, който само две минути, след като се появи на терена, заменяйки Бригидо, с мощен шут от границата на наказателното поле направи резултата 4:0, което се оказа и крайният резултат в срещата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички