Берое договори първо лятно попълнение


Берое договори първо лятно попълнение
Снимка: БГНЕС

1069 0

Берое може да се похвали с първото си лятно попълнение. Предварителен договор с клуба е подписал атакуващият халф на Славия Иван Минчев, твърди "Тема Спорт". Контрактът на играча с "белите" е до 31 май и от 1 юни той вече ще е част от "заралии".

Минчев е получил предложение за нов договор от ръководството на столичани, но е решил да опита ново предизвикателство. Като част от Славия той стигна до националния отбор. Минчев премина на "Овча купел“ малко след началото на сезона 2016/17. Досега е изиграл 54 мача и е вкарал 11 гола 8 елита за белите. Има и 13 асистенции.

Настоящата кампания е втората му най-силна в Първа лига. През 2015/16 вкара 6 попадения за Монтана в 27 срещи. Това му донесе и трансфер в ЦСКА. Той обаче не успя да се наложи и бе пратен в Славия. В кариерата си е носил още екипите на Любимец и Спартак Варна.

За привличането му в Берое силно е настоявал треньорът Александър Томаш. Преди време той го е желал и във Верея.

"Предложили сме му нов договор. Но решението си е негово. Не можем да го спрем, ако иска да отиде в Берое", коментира президентът на Славия Венцеслав Стефанов. Очаква се старозагорци да обявят трансфера след финала за Купата на България на девети май. Самият Минчев е заявил, че ще играе в битката за трофея с Левски.

Очаква се Берое да се подсили и с трима играчи от Португалия. Ляв бек, вътрешен халф и централен нападател. Само полузащитникът все още не е договорен на сто процента, тъй като има леки разминавания около личните му условия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички