На какво да обърнем внимание при избора на букмейкър?

В днешно време в интернет има много достъпни онлайн букмейкъри. С всяка година сайтовете за спортни залагания се увеличават, а българският играч има все по-голям избор къде да залага онлайн. Как обаче може да се разбере, че един букмейкър се грижи за клиентите си и вие може да му се доверите? В този материал може да разберете кои са най-важните неща за един играч във всеки сайт за спортни залагания.

Онлайн букмейкърите използват много похвати, за да увеличават своя брой клиенти и да прилапат повече играчи. На първо място те поддържат голямо разнообразие от спортни залози. Всеки играч желае да има богат избор от спортни събития в букмейкъра, в който се е регистрирал. Иначе е вероятно да бъде препочетен друг сайт за спортни залагания. За няколко минути може да се провери дали букмейкърът е добър в залозите на спорт – просто се отварят футболните събития и когато проверите, че сайтът не предлага мачове от някои европейски страни, то това не говори добре за него. Големите и реномирани сайтове за спортни залози предлагат футболни срещи от всяка точка на света и дори от по-долните дивизии на първенствата и то не само на Топ шампионатите, а и на лигите в Австрия, Белгия, Дания и т.н.

Залозите на живо също са много важен фактор при избора на сайт за спортни залагания. Трябва в раздела на живо винаги да има събития за залагане, тъй като големите онлайн букмейкъри предлагат хиляди спортни срещи на живо. Вие не може да играете в букмейкър, който предлага 20 – 30 залози на живо на ден. Конкуренцията на букмейкърите всъщност е толкова голяма, че трудно може да намерите подобен сайт, но все пак има оператори с доста по-слаби платформи за залози на живо.

Поддръжката на клиенти също е от голямо значение при избора на сайт за спортни залагания. Добрата поддръжка на клиенти и постоянната комуникация с играчите е ключът към поддържането на голям процент от клиентите, тъй като е добре известно, че е по-лесно да се запазят придобитите клиенти вместо да се търсят нови. Но какви други стъпки предприемат операторите, за да увеличат броя клиенти и доверието на текущите си потребители.

Те имат много ВИП програми за лоялност. Тези програми се провеждат непрекъснато и се насочват към VIP играчи и високоразположени играчи, които редовно залагат или играят на високи залози. Ако вие сте сериозен играч, то е добре за вас да се регистрирате в сайт, който има специални програми за лоялност за ВИП Клиенти. Например един от лицензираните букмейкъри в България - WINBET, предлага на редовните си играчи бонуси за презареждане всяка седмица.

В добрите сайтове за спортни залози ще намерите промоции за сезонни събития. Постоянната комуникация с играчите се запазва и като се вземат предвид временни събития, свързани със сезона, като световно първенство, европейско първенство – за тези събития някои букмейкъри може да пуснат специални бонуси или да предложат различни промоции за празнични моменти като Коледа или Великден. Играчите очакват тези видове промоции и реагират положително, когато забелязват, че букмейкърът взима под внимание подобни неща. В раздела за промоции за подобни неща вие може да погледнете във всеки букмейкър и ако забележите, че има подобни оферти, то това говори много добре за компанията за хазартни услуги.

Добрите букмейкъри предлагат и известия. Поддържането на отворен канал с играчите означава, че уебсайтовете за хазартни игри трябва да разполагат с автоматизирана система за известия. Използвайки този тип изпращане на уведомления за спортни събития, които представляват интерес за играчите, като важни срещи, се приема много добре от потребителите. Ако във вашият букмейкър няма подобни известия, то вие може да проучите дали другите сайтове за спортни залози предлагат такива уведомления.

Големите компании за онлайн залагания предлагат не само много опции за залагания и голям брой пазари, но те помагат на новите играчи, като им осигуряват статистически данни за любимите им отбори, които показват техните последни резултати и предходните двубои срещу дадения съперник. Още повече, ако играчите имат достъп до различни статии и уроци, създадени, за да им помогнат да разберат възможностите за залагания с по-висок процент на успех, то това е чудесен букмейкър, който се грижи за клиентите си.

Поддържането на открита комуникация с играчите и взаимодействието с тях въз основа на интересите им води до изграждане на доверие между двете страни и това може да бъде само положителен елемент на всякакви усилия за привличане на нови клиенти на букмейкъра. Вие може бързо да установите дали има такава комуникация и ако нещата не ви харесват, то винаги може да смените букмейкъра.

Добрите букмейкъри предлагат бързи депозити и лесни методи на плащане. Играчите трябва да имат достъп до множество средства за депозиране и теглене на пари. Трябва да подчертаем факта, че играчите се нуждаят от надеждни методи на пащане, като различни кредитни карти, онлайн портфейли и други местни платежни системи.

Тези опции за депозит и теглене трябва да се предлагат от всеки сериозен оператор на хазартни игри, който се стреми да предостави на клиентите най-доброто средство за депозиране и теглене на пари онлайн. Необходимостта от множество начини на плащане е жизненоважен елемент за всеки уебсайт за спортни залози в момента, като се започне с традиционните начини на плащане до новите онлайн портфейли.

Например, има букмейкъри с повече от 50 начина на плащане и други, които предлагат пет – шест възможности за депозит. Защо толкова много опции за плащане има в единия букмейкър? Този сайт се опитва да направи живота по-лесен за залагащите, поради което вие може да го предпочетете пред други. Всяка компания сама избира как са процедира в това отношение, но играчите остават доволни от многото възможности за депозит и теглене.

Още информация за букмейкърите и спортните залагания, може да видите в сайта BetPortal.bg.

 

Още по темата

Please select answer!